Three months left of pregnancy

This week I’m beginning my third trimester which means that there are only three months left until I can hold my precious baby boy. Even though the pregnancy wasn’t planned, he was always wanted by me. My boyfriend panicked in the beginning and had to adjust. But now we are both excited.


I got pregnant on the same day that I left England for good so I guess that the universe didn’t want my boyfriend and I to split. It has been tough going through pregnancy alone though but my mum has been a great support. I get to see my boyfriend 1-2 a month and hopefully he will move to Denmark at some point. In my opinion it’s better to raise a child in Denmark than in England. Under all circumstances I must stay in Denmark until I have finished my psychology studies.


Here in the end of the second trimester I’ve already gained 15 kilos. I don’t think I will gain much more though as my appetite is back to normal again. Before I got pregnant I didn’t eat that much to stay slim for my modelling so pregnancy has been my free pass to eat whatever I want. I’ve also enjoyed seeing my body change and seeing the bump grow! He is a little footballer and kicks constantly – but it’s lovely to feel him in there knowing he is always with me. I can’t wait!
Sidste tre måneder af graviditeten!


Denne uge går jeg ind i tredje trimester, hvilket vil sige, at der kun er tre måneder tilbage, indtil jeg står med min guldklump i armene. Selvom graviditeten ikke var planlagt, var han hele tiden ønsket fra min side. Min kæreste derimod fik den klassiske panik og skulle lige vende sig til tanken. Men nu glæder vi os begge.


Jeg blev gravid på den selvsamme dag, jeg flyttede hjem til Danmark, så universet syntes åbenbart ikke, at min kæreste og jeg skulle slippe så nemt af med hinanden. Det er dog hårdt at gå igennem graviditeten alene, men jeg har en god støtte hos min mor. Jeg ser min kæreste 1-2 gange om måneden, og jeg håber, at han flytter til Danmark på et tidspunkt. Efter min mening er det bedre at opdrage et barn i Danmark end i England. Under alle omstændigheder er jeg nødt til at være i Danmark, indtil jeg har færdiggjort mit psykologistudie.


Her i slutningen af 2. semester har jeg allerede taget 15 kilo på. Jeg tror dog ikke, at vægten kommer til at stige voldsomt mere de sidste måneder, da min appetit er blevet mere normal igen. Før jeg blev gravid, spiste jeg ikke så meget for at holde mig slank til mit job som model. Min graviditet har været et frirum til at spise lige, hvad jeg vil. Jeg har også nydt at se min krop forandre sig og se maven vokse! Han er dog en lille fodboldspiller, der bare sparker kontant – men det er dejligt at mærke ham og vide, at han altid er med mig. Jeg kan ikke vente!

Popular posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Latest posts
All posts
Sort by
Follow me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square