How I started modelling


I’ve received many questions regarding how I began my modelling career. And the answer to that isn’t all fun. As many other young girls, I was contacted by a couple of amateur photographers on Facebook. I was only 16 but I said yes to take a few photos with them. Today I know that the photos that were taken are inappropriate for any girls under the age of 18 and I’ve later had to put in a lot of work to get them removed from the Internet. I haven’t succeeded in removing all of them. A few years back one of the photographers chose to publish the photos again – photos of me in my underwear in provocative poses – on his website Models of Heaven without my permission. He refuses to take the photos down and he has my name all over them. They are on numerous sex sites now. I found out by googling myself. This is a cautionary tale for new models. The industry is rotten and you should be particularly careful with the amateur photographers.
Hvordan jeg begyndte som model


Jeg har modtaget en del spørgsmål omkring, hvordan min modelkarriere startede. Og svaret på det er ikke rosenrødt. Som så mange andre unge piger blev jeg kontaktet af et par amatørfotografer via Facebook. Jeg var kun 16 år, men jeg sagde ja til at få taget nogle billeder af dem. I dag kan jeg se, at de billeder, jeg fik taget, slet ikke er passende for en pige under 18 år, og jeg har sidenhen måttet kæmpe for at få taget disse billeder ned igen. Det er ikke lykkedes for alle sammen. For et par år siden valgte én af fotograferne igen at offentliggøre disse billeder – billeder af mig i undertøj i udfordrende stillinger – på sit website Models of Heaven uden min tilladelse. Han nægter at tage dem ned, og han har skrevet mit navn over alt på dem, og de ligger på diverse sexsider nu, hvilket jeg har fundet ud ad ved at google mit eget navn. Dette er en ’cautionary tale’ for nye modeller. Industrien er rådden, og særligt med amatørfotografer skal man godt nok passe på.

Popular posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Latest posts
All posts
Sort by
Follow me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square