Cutting my hair

After a year of considering it I’ve decided to cut off my long hair. It’s such an integrated part of patriarchal culture that women have long hair and that long hair is the prettiest. Long hair IS beautiful. But so is short hair. And I finally feel free enough to not care about what other people think about my hair. I’m so happy about my decision and honestly I should’ve done it a long time ago. Usually I don’t compare myself to other models but I’ve heard that I look a bit like Rosie Huntington so I thought that if she can cut he her, so can I!


I had my hair done by my friend Sean who works at Headmaster in Soho in London. He cut if shoulder length and did some layers underneath because my hair is too thick. Colourwise he did a belayage that looks totally natural in my hair so it’s easy for when the baby is coming.


I met Sean on an aeroplane from London to Denmark because we both were living in London at the time. We have talked since then and we also had a super fun night out at some gay bar in Soho. The last time Sean were going home to Denmark he by coincidence met my boyfriend on their way to the airport. They started stalking without any of them knowing that they both knew me! It ended with them travelling together all the way and I met them both in the airport! That’s so random


Check out the results below!Jeg har klippet mit hår!


Efter et års overvejelse har jeg valgt at klippe mit lange hår af. Det er en så integreret del af patriarkalsk kultur, at kvinder har langt hår, og at langt hår er det smukkeste. Langt hår ér smukt. Men det er kort hår også. Og jeg føler mig endelig fri nok til at være ligeglad med, hvad andre synes om mit hår. Jeg er utrolig glad for min beslutning, og jeg skulle have gjort det noget før. Jeg sammenligner mig generelt ikke med andre modeller, men jeg har før hørt, at jeg lidt ligner Rosie Huntington, så jeg tænkte, at hvis hun kan klippe sit hår af, så kan jeg også!


Jeg fik mit hår lavet af min ven Sean, som arbejder hos Headmaster i Soho i London. Han klippede mit hår til skulderlængde og lavede etager indenunder, fordi mit hår er alt for tykt. Derudover lavede han en belayage, som ser helt naturlig ud i mit hår, og så det er nemt at holde, når baby snart kommer.


Jeg lærte Sean at kende på et fly fra London til Danmark, fordi vi begge boede i London på det tidspunkt. Siden da har vi snakket en del sammen og også haft en super sjov bytur på homobar i Soho. Sidst Sean skulle hjem til Danmark, mødte han tilfældigvis min kæreste på vej til lufthavnen og faldt i snak med ham, uden at nogen af dem vidste, at de begge kendte mig. Det endte med, at de fulgtes hele vejen, og jeg mødtes med dem begge i lufthavnen. Det var altså lidt pudsigt!

Popular posts
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Latest posts
All posts
Sort by
Follow me
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square